Skip to content

De Hoogland holding

Samen staan we sterk. de Hoogland holding bestaat momenteel uit vier ondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 582 39 19 info@hooglandinstallatietechniek.nl

Over ons

Wij gaan verder onder de naam Hoogland Installatietechniek B.V.

Groot nieuws. Wij, Hoogland Holding, hebben in het jaar 2021 Gebr. Dijs Installatietechniek uit Nederhorst den Berg overgenomen én een jaar later ook Installatiebedrijf Mijnhout bv van de 1e Loswal uit Hilversum! Per september 2022 zijn wij verder gegaan onder de naam Hoogland Installatietechniek B.V. gevestigd op de Nieuwe Havenweg 16F in Hilversum.

Sinds 1 januari 2021 zijn we in Hilversum gevestigd. Hoogland Installatietechniek bestaat uit twee samengevoegde en gerenommeerde installatietechniek-specialisten uit de regio (Dijs en Mijnhout) en gaat nu verder onder één duidelijke naam. Hoogland Installatietechniek.

Hoogland Installatietechniek is een professioneel installatiebedrijf. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van installatietechniek, alles onder één dak.

Samen versterken wij onze kennis en capaciteit op het gebied van installatietechniek. Uw vertrouwde vakkrachten en kantoorpersoneel zijn ook aanwezig. Allemaal bekende gezichten met meer diensten met de bekende topservice.

Ontdek hoe wij uw project kunnen ondersteunen met hoogwaardige en betrouwbare oplossingen.

HOOGLAND INSTALLATIETECHNIEK LEVERT O.A.
  • Warmtepompen
  • Zonnepanelen
  • Lood-en zinkwerken
  • Alle soorten dakbedekkingen
  • Installatie van water- en gasinstallaties
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Plaatsen en onderhouden van sanitair
  • Cv-installaties
  • Onderhoud aan gasapparaten
  • Periodiek onderhoud

Compleet dienstenpakket

We werken zowel voor particulieren als bedrijven, waaronder aannemers en woningbouwverenigingen. Vanuit onze vestiging in Hilversum leveren we een zeer uitgebreid pakket aan verschillende diensten.

Innovatief

Hoogland Installatietechniek is continue in beweging. Wij willen altijd meegroeien met de nieuwste mogelijkheden. Wij stellen ons continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de techniek zodat u kunt profiteren van de laatste kennis en aanbod van producten.

Wij zijn BRL 6000-25 gecertificeerd.

In een Kamerbrief van Hugo de Jonge is onlangs bekend gemaakt dat vanaf 1 april 2023 alleen gecertificeerde installatiebedrijven en –monteurs met een Bewijs van Vakmanschap (CO-erkenning) werkzaamheden mogen uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen die aan een gebouw gebonden zijn. Dit is een gevolg van het wettelijk stelsel voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties welke staat in het Bouwbesluit. Deze wet wordt ook wel de Gasketelwet genoemd.

Het CO-stelsel en de BRL 6000-25 certificering spelen beide een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van installatiewerkzaamheden in Nederland.

Het CO-stelsel heeft tot doel om de kwaliteit en vakbekwaamheid van technische installatiebedrijven te waarborgen. Het CO-stelsel maakt gebruik van certificaten om aan te tonen dat een installatiebedrijf voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van vakmanschap, veiligheid en kwaliteit. En Hoogland Installatietechniek voldoet hieraan.

Een belangrijk onderdeel van de BRL 6000-25 certificering is het beheersen van de risico’s die gepaard gaan met het werken aan gasinstallaties. Installatiebedrijven moeten laten zien dat zij op de hoogte zijn van de mogelijke gevaren en dat zij de juiste maatregelen nemen om deze gevaren te voorkomen. Dit omvat onder andere het opstellen van veiligheidsplannen, het uitvoeren van risicoanalyses en het zorgen voor goede opleiding en instructie van het personeel.

De BRL 6000-25 certificering biedt verschillende voordelen voor zowel installatiebedrijven als voor opdrachtgevers. Voor installatiebedrijven is het behalen van de certificering een erkenning van hun vakmanschap en professionaliteit. Opdrachtgevers kunnen op hun beurt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van het werk dat wordt uitgevoerd door gecertificeerde bedrijven.

Het CO-stelsel en de BRL 6000-25 certificering spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van gasinstallaties in Nederland. Ze zorgen ervoor dat installatiebedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan gasinstallaties voldoen aan de gestelde normen en eisen. Dit draagt bij aan de bescherming van zowel mensenlevens als materiële eigendommen. Kortom, met Hoogland Installatietechniek geen zorgen wat dit betreft.

VRAAG INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van installatietechniek.

Hoogland Installatietechniek is aangesloten bij en gecertificeerd voor:

Back To Top
Zoeken