Skip to content

De Hoogland holding

Samen staan we sterk. de Hoogland holding bestaat momenteel uit vier ondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 582 39 19 info@hooglandinstallatietechniek.nl

Onderhouds-contract

Onderhoud CV ketels per 01-07-2023

Wij kunnen u van dienst zijn voor het uitvoeren van het onderhoud aan uw cv-ketel, volgens de nieuwe gasketel wetgeving en de laatste richtlijnen van de fabrikant.

Al onze service- en onderhoudsmonteurs zijn CO-gecertificeerd. Wij werken in Hilversum met een straal van 15 km.

Nieuwe gasketelwetgeving
Een belangrijk onderdeel in deze Gasketelwetgeving zijn de rookgasafvoerkanalen van uw verbrandingstoestel. Deze dienen van de juiste materialen en goed gebeugeld te zijn.

Bij ons bezoek, voor het onderhoud, zullen wij het rookgas afvoer kanaal inspecteren. Mocht deze niet aan de regelgeving voldoen, dan zijn wij verplicht dit aan te passen alvorens het onderhoud aan de cv-ketel uitgevoerd/afgemeld kan worden. Hier ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave van en voeren wij, indien mogelijk, direct voor u uit.

Wij voeren het onderhoud uit aan Nefit – Remeha – Intergas cv-ketels.
Indien u een ander merk cv-ketel heeft, kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen, na opgave van het juiste merk, type en bouwjaar van het toestel.

Voor vervanging van cv-ketels beperken wij ons tot de merken Nefit- Remeha – Intergas.

WIJ LEVEREN ONDERHOUDSCONTRACTEN VOOR:
  • Warmtepompen
  • Zonnepanelen
  • Lood-en zinkwerken
  • Alle soorten dakbedekkingen
  • Installatie van water- en gasinstallaties
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Plaatsen en onderhouden van sanitair
  • Cv-installaties
  • Onderhoud aan gasapparaten
  • Periodiek onderhoud

Ons onderhoudscontract voor installatietechniek biedt tal van voordelen voor zowel particulieren als bedrijven.

Hoogland Installatietechniek is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en onderhouden van diverse installaties. Met een onderhoudscontract van Hoogland Installatietechniek profiteert u van de volgende voordelen:

Betrouwbaarheid en continuïteit
Hoogland Installatietechniek zorgt ervoor dat uw installaties optimaal blijven functioneren, zodat u kunt vertrouwen op hun betrouwbaarheid en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft.

Verlengde levensduur van installaties
Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren door de experts van Hoogland Installatietechniek, verlengt u de levensduur van uw installaties. Ze weten precies welke onderdelen extra aandacht nodig hebben en kunnen potentiële problemen tijdig opsporen en verhelpen, waardoor u kunt besparen op vervangingskosten.

Energiebesparing
Hoogland Installatietechniek streeft ernaar om uw installaties zo energie-efficiënt mogelijk te laten werken. Ze analyseren uw systemen grondig en optimaliseren ze waar mogelijk, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere energiekosten op de lange termijn.

Veiligheid
De experts van Hoogland Installatietechniek zijn goed op de hoogte van de veiligheidsnormen en voorschriften. Ze zorgen ervoor dat uw installaties veilig functioneren en inspecteren regelmatig op mogelijke veiligheidsrisico’s. Door te kiezen voor een onderhoudscontract met Hoogland Installatietechniek, verkleint u het risico op ongelukken en zorgt u voor een veilige omgeving.

Prioriteit bij storingen
Hoogland Installatietechniek begrijpt dat tijdige respons bij storingen essentieel is om uw bedrijfsvoering niet te verstoren. Met een onderhoudscontract krijgt u voorrang bij het verhelpen van storingen, waardoor u kunt rekenen op een snelle en efficiënte service wanneer u deze het meest nodig heeft.

Kortom, een onderhoudscontract installatietechniek van Hoogland Installatietechniek biedt u de zekerheid van betrouwbare installaties, verlengt de levensduur van uw apparatuur, helpt u energie te besparen, waarborgt de veiligheid en geeft u prioriteit bij eventuele storingen. Met de expertise en ervaring van Hoogland Installatietechniek kunt u genieten van gemoedsrust en profiteren van optimale prestaties van uw installaties.

VRAAG INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van installatietechniek.

Hoogland Installatietechniek is aangesloten bij en gecertificeerd voor:

Back To Top
Zoeken