Skip to content

De Hoogland holding

Samen staan we sterk. de Hoogland holding bestaat momenteel uit vier ondernemingen. U kunt de website van desbetreffend bedrijf bezoeken door op het logo te klikken. Graag tot ziens.

035 582 39 19 info@hooglandinstallatietechniek.nl

Onze diensten

Het voordeel aan een installatiebedrijf: een divers dienstenpakket

Bij Hoogland Installatietechniek hoeft u geen verschillende bedrijven in te schakelen voor een diversiteit aan klussen. Van warmtepompen, nieuw sanitair tot dakbedekking of riool laten ontstoppen? Allemaal klussen die Hoogland Installatietechniek uit Hilversum u uit handen kan en wil nemen.

In 2023 versterken we onze kennis en capaciteit op het gebied van installatie techniek (warmtepomp installaties). We vergroten onze aanbod aanzienlijk, waardoor we een nog betere partner zijn voor onze klanten. Tevens is dit de juiste aanvulling op het uitbreiden van onze werkzaamheden op het gebied van warmtepompen en zonnepanelen.

Cv-installaties en cv-ketels

U realiseert zich pas hoe erg u gehecht bent aan uw cv-ketel als u onder een koude douche staat of als de verwarming 0 op het rekest geeft en het buiten vriest. Laat uw cv-ketel onderhouden en repareren door Hoogland Installatietechniek

Zoekt u een nieuwe cv-ketel? Wij geven u graag advies over de juiste ketel voor uw pand. Als u eenmaal de ketel heeft uitgezocht, kunnen wij deze ook leveren en installeren. Hetzelfde geldt voor vloerverwarming en airconditioning: allemaal mogelijk

Warmtepompen en zonnepanelen

Het vervangen van een cv ketel door een warmtepomp is prima te doen. De warmtepomp is een volwaardig alternatief om uw hele huis te verwarmen. Ook verkoeling is goed te doen en geen enkel probleem voor een warmtepomp. Mits uw verwarmingssysteem geschikt is.

Een andere optie zijn zonnepanelen. Het installeren is een vak. Net als bij de installatie van een warmtepomp vereist het maatwerk. Zodat u het beste rendement uit uw zonnepanelen kunt halen. Wij adviseren u graag en installeren alles vlot.

Water- en gasinstallaties

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van waterleidingen en gasleidingen. Voorkom waterschade door een slechte aan- en afvoer en vertrouw op de mannen van Hoogland Installatietechniek.

Rioleringswerkzaamheden

Een verstopt toilet of maar 2 minuten kunnen douchen tot de hele badkamer onder water staat door een verstopte afvoer? Neem bij rioleringsproblemen contact met ons op. Dan zorgen we ervoor dat deze in no time verholpen worden.

Sanitair

Een vlotter die niet vlot, een douchekop die niet overeind blijft tijdens uw douchebeurt en een wc-bril die meebeweegt tijdens uw wc-bezoek: allemaal ongemakken die u liever voorkomt. Investeer daarom in goed sanitair. We adviseren u graag in de keuze voor sanitair, maar leveren en plaatsen dit ook als u dat wenst. Wilt u uw sanitaire voorzieningen laten repareren of onderhouden? Ook dat is geen enkel probleem.

Dakbedekking

Een dak boven ons hoofd is voor ons Nederlanders heel vanzelfsprekend. Bij voorkeur een dak van goede kwaliteit dat niet lekt. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • het aanleggen en vervangen van dakbedekking
  • onderhoud, reparatie en aanleg van dakgoten
  • advies over de levering en het aanleggen van dakbedekking

Lood- en zinkwerk

Heeft u last van wateroverlast? Is uw lood- en zinkwerk wel in orde? Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, vervangen, repareren en renoveren van platte daken en zinken dakgoten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Restauraties

een professionele manier restaureren is een vak apart. Een vak dat we bij Hoogland Installatietechniek tot in de puntjes beheersen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud is vaak een ondergeschoven kindje. Maar wel belangrijk. Een perfect goed onderhouden installatie werkt beter. Wat u veel geld kan besparen. Wij helpen u graag.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

VRAAG INFORMATIE AAN

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise op het vlak van installatietechniek.

Hoogland Installatietechniek is aangesloten bij en gecertificeerd voor:

Back To Top
Zoeken